Επισκευή Υπολογιστών

Ο υπολογιστής σας συνδέει με τον ψηφιακό κόσμο κι αν δεν λειτουργεί σωστά, δεν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ούτε για να κάνετε την δουλειά σας αλλά ούτε και για να ψυχαγωγηθείτε.

Στην MyDigit μπορούμε να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή σας.Με υψηλή τεχνογνωσία στις επισκευές υπολογιστών, σας προσφέρουν επαγγελματική εξυπηρέτηση στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

 • Διάγνωση Υπολογιστή

  Εάν ο υπολογιστής σας δεν αποκρίνεται, καθυστερεί στην εκκίνηση ή παρουσιάζει προβλήματα τα οποία δεν γνωρίζεται από που προέρχονται, τότε θα ελέγξουμε στον υπολογιστή τα λογισμικά που είναι εγκατεστημένα  και το hardware του υπολογιστή σας ώστε να προσδιορίσουμε το πρόβλημα.
 • Εγκατάσταση Windows

  Θα αναλάβουμε να σας εγκαταστήσουμε το λειτουργικό σύστημα Windows της επιλογής σας.Θα μας γνωστοποιήσετε τη χρήση και τις ανάγκες που έχετε από το σύστημά σας. Έτσι η εγκατάστασή σας θα είναι κατάλληλα ρυθμισμένη για να καλύψει κάθε επιθυμία σας.
 • Βελτίωση Υπολογιστή

  Η βελτίωση λειτουργίας είναι ένα σύνολο ενεργειών που διεξάγουμε για να αυξήσουμε την απόδοση και την ταχύτητα ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Γίνεται συντήρηση του συστήματος και το λειτουργικό μας λογισμικό δύναται να κάνει καλύτερη αξιοποίηση του υλικού μας.
 • Ανάκτηση Δεδομένων

  Η ακούσια διαγραφή δεδομένων είναι ένα συχνό φαινόμενο. Ειδικά στην περίπτωση που δεν υπάρχει back up αρχείων, είναι πολύ πιθανό να χάσετε το μοναδικό αντίγραφο των αρχείων σας. Όμως ακόμη και σε αυτή την περίπτωση  μπορούμε να σας δώσουν λύση.
 • Αφαίρεση ιών Υπολογιστή

  Η επίθεση από κακόβουλο λογισμικό ή μόλυνση του συστήματός σας από ιούς είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που εκτός από ζημιά στο λογισμικό και την απώλεια δεδομένων μπορεί να βλάψει και την απόδοση του υπολογιστή σας.Οι ιοί μπορούν να εισβάλουν στο σύστημά σας από το διαδίκτυο ή και από το μεταφορά αρχείων.
 • Αναβάθμιση Υπολογιστή

  Μην αφήνετε την αρχική σας επένδυση να πάει χαμένη. Ο υπολογιστής σας κόστισε αρκετά όταν τον αγοράσατε.... Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε άλλα τόσα για να αποκτήσετε έναν καινούργιο υπολογιστή.     Η αναβάθμιση υπολογιστή θα έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα και θα σας κοστίσει εντυπωσιακά λιγότερο.
 • Εγκατάσταση Περιφερειακών

  Η εγκατάσταση περιφερειακών υπολογιστή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί πολλές από τις συσκευές να λειτουργούν με plug and play. Δηλαδή μόλις τις συνδέετε η συσκευή δείχνει ότι λειτουργεί κανονικά. Αλλά η λειτουργία τους δεν μπορεί να είναι σωστή χωρίς την εγκατάσταση των κατάλληλων οδηγών.
 • Καθαρισμός Yπολογιστή

  Η ανάγκη για επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης είναι συχνή στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αυτό συμβαίνει γιατί η υπερθέρμανση του συστήματος αγνοείται αρχικά μέχρι να εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα βλάβης.Η υπερθέρμανσης οφείλονται συνήθως σε απόφραξη των αεραγωγών.