Επισκευή iMac & MacBook

Στην MyDigit οι περισσότερες από τις επισκευές σε iMac μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός λίγων ωρών. Γνωρίζουμε πως το iMac είναι σημαντικό εργαλείο της καθημερινότητας σας και σε περίπτωση που έχει πάθει κάποια βλάβη, έχετε ανάγκη για γρήγορη επισκευή.

Τα ανταλλακτικά που τοποθετούμε είναι όλα ΟΕΜ. Η ποιότητα ΟΕΜ είναι η καλύτερη ποιότητα σε ανταλλακτικά για iMac διότι η Apple δεν υποστηρίζει την δυνατότητα του Service στην συσκευή. Έτσι ερχόμαστε εμείς για σας βοηθήσουμε στο πρόβλημα μας με τον πιο οικονομικό και ποιοτικό τρόπο επισκευής.

 • Εγκατάσταση OS X στο iMac

  Χρειάζεστε επανεγκατάσταση του OS X στο iMac σας; Το λειτουργικό σύστημα σας δεν λειτουργεί όπως πρέπει ή για κάποιο λόγο δεν σας αφήνει να το αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση; Μπορούμε να εγκαταστήσουμε και να ρυθμίσουμε το λειτουργικό σύστημα OS X στο iMac σας, μέσα σε λίγες ώρες!
 • Εγκατάσταση Windows

  Έχετε iMac αλλά χρειάζεται να χρησιμοποιείσετε εφαρμογές των Windows; Μπορούμε να εγκαταστήσουμε για εσάς τα Windows στο iMac σας. Θα βεβαιωθούμε ότι όλοι οι οδηγού και ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί σωστά στην καινούρια εγκατάσταση των Windows.
 • Βελτιστοποίηση του iMac

  Η βελτίωση λειτουργίας είναι ένα σύνολο ενεργειών που διεξάγουμε για να αυξήσουμε την απόδοση και την ταχύτητα ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Γίνεται συντήρηση του συστήματος και το λειτουργικό μας λογισμικό δύναται να κάνει καλύτερη αξιοποίηση του υλικού μας.
 • Αναβάθμιση μνήμης iMac

  Η αναβάθμιση της μνήμης του iMac σας είναι ένας γρήγορος και οικονομικός τρόπος να αποκτήσει επιπλέον ισχύ το μηχάνημα σας. Προσθέτοντας επιπλέον RAM στο iMac σας θα ανοίγουν τα προγράμματα πιο γρήγορα και ακόμα και οι ιστοσελίδες θα κατεβαίνουν πιό γρήγορα .
 • Επισκευή κάρτας VGA

  Η κάρτα γραφικών είναι βασικό μέρος κάθε υπολογιστή. Κάθε απεικόνιση στην οθόνη του laptop σας έχει πρώτα περάσει από επεξεργασία από την κάρτα γραφικών πριν εμφανιστεί σ' εσάς.Τα αίτια μιας βλάβης στην κάρτα γραφικών είναι κυρίος η υπερθέρμαση,αδιάκοπτη λειτουργεία της.
 • Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου

  Είτε χρειάζεστε περισσότερο χώρο στον σκληρο δίσκο, είτε απλά θέλετε να τον αναβαθμίσετε με έναν γρήγορο SSD σκληρό δίσκο, μπορούμε να εγκαταστήσουμε τον καινούριο σκληρό δίσκο του iMac για εσάς. Μπορούμε επισής αν το επιθυμείτε να μεταφέρουμε τα αρχεία απο τον παλιό σκληρό σας δίσκο στον καινούριο.
 • Ανάκτηση Δεδομένων

  Χάσατε σημαντικά έγγραφα και φωτογραφίες από τον σκληρό δίσκο σας; Μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα από ένα κολλημένο iMac σε σχεδόν 95% των περιπτώσεων. Η ανάκτηση δεδομένων από το iMac μπορεί να διαρκέσει από 1-7 μέρες και εξαρτάται από την ζημιά που έχει προκληθεί στον σκληρό δίσκο σας.
 • Αντικατάσταση Superdrive iMac

  Το SuperDrive είναι η συσκευή ανάγνωσης κι εγγραφής δεδομένων του iMac σας σε CD και DVD..        Αν το superdrive του iMac σας έχει σταματήσει να λειτουργε   ή   δεν διαβάζει πια δίσκους,   μπορούμε να το αντικαταστήσουμε..         Η αλλαγή superdrive γίνετε μέσα σε λίγες ώρες.